Поділитись
Щоб зберегти унікальні рецепти. На Львівщині стартує обласний кулінарний конкурс серед учнів закладів профтехосвіти: брифінг
Щоб зберегти унікальні рецепти. На Львівщині стартує обласний кулінарний конкурс серед учнів закладів профтехосвіти: брифінг
Коли: 12 травня
О котрій: 10:00
Де: Пресхол Львівської ОВА (вул. Винниченка, 18, 2-й поверх)
Спікери:
Олег Паска – директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА
Володимир Бобко – директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області
У межах брифінгу оголосять про старт обласного кулінарного конкурсу серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Автентичні страви України». Його мета – зберегти унікальні рецепти української кухні, які передаються з покоління в покоління, та популяризувати гастрономічну спадщину регіонів нашої держави.
Найближчі події
Надсилаємо найсвіжіший дайджест подій
Підпишіться, щоб бути в курсі подій
Cлідкуйте за анонсом найсвіжіших подій в нашому телеграм каналі
Підписатись