Поділитись
У Львові відбудеться майстер-клас із випікання пасок із борошна, яке виготовили з пшениці розмінованих полів Херсонщини
У Львові відбудеться майстер-клас із випікання пасок із борошна, яке виготовили з пшениці розмінованих полів Херсонщини
Коли: 12 квітня
Час та місце проведення: з 13:00 по 15:00, м. Львів, ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226-а).
Понад 1800 гектарів землі розмінували на Херсонщині та Миколаївщині. Саме на цих полях фермер Олексій Руденко виростив пшеницю, яку перемолов на борошно «Золотий шлях», і тепер з нього пектимуть великодні паски у межах проєкту «Soul of Soil 2.0».
Майстер-клас покликаний показати справжню ціну українського хліба в умовах повномасштабного вторгнення та найбільшого замінування території Європи з часів Другої світової війни.
Під час заходу охочі отримають ексклюзивні рецепти випікання великоднього хліба, дізнаються історію борошна, привезеного із деокупованої Херсонщини. А головне, виготовлена вами паска – у подарунок.
Долучитися до заходу можуть всі охочі, заповнивши реєстраційну форму за посиланням https://surl.li/tvuuss. Участь для зареєстрованих безоплатна.
Акредитація для ЗМІ обов’язкова. Контакти: +380 67 496 0296 (Ірина Саєвич)
Надсилаємо найсвіжіший дайджест подій
Підпишіться, щоб бути в курсі подій
Cлідкуйте за анонсом найсвіжіших подій в нашому телеграм каналі
Підписатись