Додаток 5 до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 № 1305/0/5-23ВА
Додаток 4
до Комплексної програми
Показники завдань і заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області
на 2021 – 2025 роки*
№ п/п |
Назва показника |
Одиниці виміру |
Вихідні дані на початок дії Комплексної програми (2020 рік)* |
Роки |
Всього за період дії Комп-лексної програми |
||||
2021 |
2022** |
2023 |
2024 |
2025 |
|||||
1 |
Збільшення обсягів виробництва валової сільськогосподарської продукції сільськогосподарськими підприємствами (у постійних цінах 2016 року) |
млн грн |
11872,0 |
13662,5 |
14644,1 |
14954,9 |
15253,6 |
15500,0 |
3628,0 |
2 |
Збільшення обсягів виробництва: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
зерна |
% |
1607,4 тис. тонн |
2,0 |
2,0 |
2,0 |
2,0 |
2,0 |
10,0 |
|
гречки |
% |
2,7 тис. тонн |
2,0 |
2,0 |
3,0 |
3,5 |
4,0 |
15,0 |
|
жита |
% |
18,0тис.тонн |
1,0 |
1,0 |
2,0 |
2,5 |
3,0 |
10,0 |
|
овочів |
% |
806,7 тис. тонн |
2,5 |
2,5 |
3,0 |
3,5 |
3,5 |
15,5 |
|
плодів і ягід |
% |
140,5 тис. тонн |
0,7 |
0,7 |
1,0 |
1,2 |
1,5 |
5,2 |
|
молока |
% |
460,1тис. тонн |
0,5 |
0,5 |
1,0 |
1,0 |
1,0 |
4,0 |
|
м’яса |
% |
180,2 тис. тонн |
1,5 |
1,5 |
1,8 |
1,8 |
2,0 |
8,6 |
|
риби |
% |
768 тонн |
1,2 |
1,2 |
1,5 |
2,0 |
2,0 |
8,2 |
|
меду |
% |
1013 тонн |
1,0 |
1,0 |
1,5 |
1,5 |
2,0 |
7,0 |
3 |
Збільшення частки сільськогосподарських підприємств у загальнообласному виробництві |
% |
49,5 |
52,9 |
54,8 |
56,0 |
56,4 |
57,0 |
7,5 |
4 |
Споживання населенням області (на 1 особу в рік): плодів і ягід |
кг |
58,5 |
65,8 |
65,8 |
66,5 |
67,0 |
67,5 |
9,0 |
|
молока |
кг |
225,9 |
222,1 |
222,1 |
226,5 |
227,0 |
227,5 |
1,6 |
|
м’яса |
кг |
53,1 |
51,7 |
51,7 |
52,2 |
53,5 |
54,0 |
1,9 |
|
риби |
кг |
9,6 |
10,8 |
10,8 |
11,0 |
11,5 |
12,0 |
1,4 |
5 |
Реалізація бізнес-планів |
один. |
105 |
18 |
10 |
27 |
30 |
30 |
135 |
6 |
Створення нових або відновлення діяльності існуючих сільськогосподарських кооперативів |
один. |
40 |
2 |
2 |
2 |
5 |
7 |
18 |
7 |
Створення сімейних фермерських господарств |
один. |
27 |
30 |
43 |
34 |
30 |
25 |
150 |
8 |
Збільшення частки сільськогосподарської продукції в структурі виробництва валової доданої вартості (дані 2018 року) |
% |
8,4 |
8,7 |
9,0 |
9,5 |
10,0 |
10,5 |
2,1 |
*дані Головного управління статистики у Львівській області
**оскільки інформація по споживанню продукції за 2022 рік не відображена в органах державної статистики, дані вказані за 2021 рік
_____________________________________________________________________________
Пов'язані документи:
- Додаток 1 до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 № 1305/0/5-23ВА
- Додаток 2 до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 № 1305/0/5-23ВА
- Додаток 3 до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 № 1305/0/5-23ВА
- Додаток 4 до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 № 1305/0/5-23ВА
- Додаток 6 до розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25.12.2023 № 1305/0/5-23ВА