На Львівщині відбудеться найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv 2017(+відео)

23 жовтня 2017р, Новини. Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

Упродовж трьох днів, 1-3 листопада, у Львові, триватиме найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa Show Lviv». Захід поєднає на одному майданчику національний кулінарний конкурс, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, школу фуд-журналістики та лекторії  досвідчених готельєрів і рестораторів.

Про це сьогодні, під час брифінгу, розповіла директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

«Дуже суттєву роль сьогодні відіграє саме фермерська продукція і безпосередньо виробники, які будуть присутні на фестивалі. Також дуже важливо рестораторам допомогти сьогодні готувати із справді смачних локальних автентичних продуктів. І для цього на майданчику будуть представлені наші фермери, виробники цієї продукції, яка сьогодні буде надзвичайно цікавою споживачам», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

Як розповів під час брифінгу співвласник міні ферми «З гарбузового раю» Ігор Рева участь у фестивалі дає можливість за презентувати свою автентичну продукцію перед потенційними покупцями.

«Ми виготовляємо для ресторанів дуже ексклюзивні цікаві речі. Для прикладу копчені спеції, ексклюзивні сири, соуси, сиропи. Це смачно, це автентично, це локально. Участь у фестивалі для нас є дуже важливою, адже скажімо шеф-кухарі чи ресторатори мають спершу спробувати те, що вони мають приготувати, а так як у нас продукт нестандартний, то вони мусять собі попробувати, а тоді придумати як би вони собі це використали», - зазначив Ігор Рева.

Родзинкою цьогорічного фестивалю стане змагання за національний рекорд України із приготування трьох тонн кулішу в одному казані. Також на локаціях фестивалю діятиме національний кулінарний конкурс «Дні української кухні», чемпіонат з барної справи та піца фест.  

«Цього року в Днях української кухні візьме участь понад 120 кухарів. Вони змагатимуться в декількох номінаціях. Основою цього конкурсу буде робота із локальним українським продуктом. Тобто українська кухня на сучасний манер, на сучасний погляд молодих українських кухарів. Фестиваль Піца Фест ми робимо цього річ вперше і він є підготовкою піцейол до Чемпіонату світу в Італії», - розповів керівник проекту HoReCa Show Орест Степаняк.  

Також в межах заходу відбудуться дискусії, круглі столи, презентації, майстер-класи на різні тематики та з актуальних питань індустрії. Учасники та відвідувачі  отримають змогу відшукати ефективні бізнес-рішення та нових партнерів для подальшої співпраці, та значно підвищити власний професійний рівень.

«Є декілька лекторіїв, в яких проходитимуть доповіді найкращих спікерів. Це є площадка для проведення майстер-класів провідних кулінарів України і закордону. Це також конкурси, які дають можливість молодим розвинути себе, а топ менеджерам та представникам бізнесу підібрати собі талановиті кадри», - додав Орест Степаняк.

Повну програму форуму можна переглянути за тут.  

 

Ключові слова:

фестиваль

Відео

Інформація про черги на кордоні Інформує ДФС

 


Інформація про підрозділи митного оформлення
Інформує ДФС


МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Ми в Twitter

Ми у Facebook

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ