На Львівщині обирають найкращі сорти меду

7 лютого 2017р, Новини. Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

На Львівщини триває реалізація Проекту "Підвищення інформованості та оцінка потенціалу валоризації високоякісних харчових продуктів у Львівській області". Зокрема, серед традиційних продуктів Львівщини, які можуть претендувати на вироблення марки географічного зазначення (карпатська бринза, квасоля Ясько і мед) обирають найкращі види меду. Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

"У світі марки географічного зазначення та інші знаки, що ідентифікують походження продукту, є гарантом його якості та зв’язку з відповідною територією та її традиціями, - зазначила заступник директора департаменту Людмила Гончаренко. - Таким чином виробники меду з маркою географічного зазначення, вироблені у Львівській області, зможуть захистити свої права і збільшити ринок збуту для власної продукції. А споживачі, купуючи такий мед, гарантовано отримають якісний продукт з специфічними регіональними характеристиками".

Список видів меду, які претендуватимуть на географічне зазначення, представлять згодом.

Зазначимо, проект реалізовується за підтримки Посольства Франції в Україні, Агентства з розвитку міжнародного співробітництва в галузі сільського господарства та сільської місцевості Adecia Франція у партнерстві з департаментом агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації.

Ключові слова:

виробництвозустрічмед

Відео

Інформація про черги на кордоні Інформує ДФС

 


Інформація про підрозділи митного оформлення
Інформує ДФС


МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Ми в Twitter

Ми у Facebook

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ