У Кам'янка-Бузькому районі учасників кооперативу навчали стандартів якості зберігання продукції

10 січня 2017р, Новини. Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

Днями у смт. Добротвір Кам'янка-Бузького району провели навчання штату сільськогосподарського виробничого кооперативу "Добротвір" із правильного облаштування молочних цехів та відповідних стандартів продукції у них. Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Зокрема, експерт проекту "Удосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні" розповів, як правильно зберігати та дотримуватися стандартів якості молочної продукції, на якій і спеціалізується кооператив. Відповідні поради стосувалися процедур, заснованих на принципах НАССР - системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.

Зазначимо, в Україні відповідно до харчового законодавства діє відповідальність виробників за безпечність продукції. Це означає, що виробник зобов’язаний запровадити ефективні заходи контролю виробничих і допоміжних процесів.

Анонси
Ключові слова

Відео

Інформація про черги на кордоні

 


Інформація про підрозділи митного оформлення


МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Ми в Twitter

Ми у Facebook

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ