У Львові розпочався фермерський ярмарок "Добрі традиції Галичини"

6 травня 2016р, Новини. Департамент агропромислового розвитку, Прес-служба ОДА

У п'ятницю, 6 травня, у Львові, на площі перед палацом Мистецтв розпочався ярмарок фермерської продукції "Добрі Традиції Галичини". Захід  зібрав найкращих виробників області. Відвідав ярмарок і голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та високо оцінив кулінарні таланти галицьких майстрів.

"У Львові цей ярмарок відбувається вперше, - зазначила директор департаменту аргопромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз. - До цього він мандрував Мостиським, Перемишлянським та Городоцьким районами області. А сьогодні виробники вирішили потішити львів’ян кулінарними шедеврами".

Триватиме ярмарок чотири дні. Відвідувачі свята зможуть скуштувати та придбати найрізноманітніші страви та продукти, зокрема ковбаси, закрутки, бринзу та інші сири, м’ясо і молоко, мед та варення, випічку та хліб, банош та бограч, а також органічну продукцію з сої від виробників.

Також на ярмарку, окрім торгівлі та приготування страв, відбуватимуться різноманітні ремісничі майстер-класи. Представлять гостям і музичну програму від народних колективів Львівщини та гостей із Хорватії.

Відвідувати захід можна з 12:00 до 19:00 год.

Зазначимо, ярмарок організовують Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, Клуб Галицької Кухні та мережа ресторацій "Кумпель  Груп" задля популяризації та підтримки місцевих виробників.

Відео

Інформація про черги на кордоні

 


Інформація про підрозділи митного оформлення


МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ

Ми в Twitter

Ми у Facebook

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ